Terugbetalingsbeleid

Terugbetalingsbeleid / Service voorwaarden

Voldoet uw artikel toch niet helemaal aan uw verwachtingen? Dan kunt u het artikelen binnen 14 kalenderdagen retourneren. Het genoemde bedenktijd gaat in op de dag die volgt op het sluiten van de overeenkomst. Wilt u uw bestelling retourneren? Wij verzoeken u dan om het retoursformulier binnen 14 dagen nadat u het artikel heeft ontvangen te mailen naar het volgende e-mailadres: toussaintinterieur@gmail.com. Wanneer u het retour proces hebt doorlopen ontvangt u binnen 5 werkdagen uw aankoopbedrag terug.

Retour procedure:

 1. Download het retoursformulier van de website.
 2. Verpak het artikel zorgvuldig 
 3. Naast het artikel stuurt u de volgende documenten mee: Pakbon van uw bestelling en het retoursformulier. Zo kunnen wij exact achterhalen van wie we de geretourneerde bestelling krijgen.
 4. Voor het retourneren van uw bestelling, bent u als klant verantwoordelijk voor de retourzendingskosten.
 5. U heeft 14 dagen om het artikel retour te sturen.
 6. Wanneer wij het artikel en de nodige documenten hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag terugbetalen binnen 5 werkdagen. 

Voorwaarden Retourneren:

Het recht op het retourneren van artikelen geldt alleen voor ongebruikte, onbeschadigde en complete artikelen. Uiteraard mag u het artikel bekijken, maar wanneer u het terugstuurt en onnodig onbeschadigd is, dan brengen wij de waardevermindering van het artikel in rekening. Hieronder vindt u in het kort de voorwaarden voor het retourneren van uw bestelling:

 • Binnen het termijn van 14 dagen
 • Ongebruikt, onbeschadigd, compleet en in originele verpakking
 • Naast het artikel stuurt u de pakbon van uw bestelling en het retoursformulier mee.
 • U heeft 14 dagen om het artikel retour te sturen.
 • Voor het retourneren van uw bestelling, bent u als klant verantwoordelijk voor de retourzendingskosten.

Retourneren bij schade:

Al onze artikelen verlaten het magazijn met de verpakking in perfecte staat. Mocht er ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch schade zijn aan uw artikel of meldt dit dan binnen 48 uur. Na deze periode kunnen wij niet langer de transportverzekering vorderen. Zorg ervoor dat u ons eerst een e-mail stuurt voordat u uw product terugstuurt. Geef een korte beschrijving van de fout en uw bestelnummer bij uw geretourneerde product, dit helpt ons om uw probleem snel en efficiënt op te lossen. U kunt een melding maken bij toussaintinterieur@gmail.com. Zorg er bij het retourneren van een product voor dat u uw verzendbewijs bewaart totdat we de ontvangst van de goederen bevestigen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor items die verloren zijn gegaan of beschadigd zijn tijdens het transport. Mocht u nog andere vragen hebben over garantie neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag veder! 

 

Retourformulier: 

Voldoet uw aangekochte artikel toch niet helemaal aan uw verwachtingen? Wij verzoeken u dan om het retoursformulier binnen 14 dagen nadat u het artikel heeft ontvangen te mailen naar het volgende e-mailadres: toussaintinterieur@gmail.com

Datum:............................................................................................................... 

Voorletters: …...................................................................................................... 

Achternaam: …..................................................................................................... 

Telefoonnummer: …............................................................................................. 

E-mail: …............................................................................................................... 

Ordernummer: ….................................................................................................. 

Besteldatum: ….....................................................................................................

Reden retour (niet verplicht): ….......................................................................... 

…............................................................................................................................ 

............................................................................................................................... 

Voor het retourneren van uw bestelling, bent u als klant verantwoordelijk voor de retourzendingskosten. U heeft 14 dagen om het artikel retour te sturen. Wanneer wij het artikel en de nodige documenten (aankoopbewijs & retoursformulier) hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag terugbetalen.  

 

Het retour adres is:  Papaverstraat 23, 8922CE te Leeuwarden. 

✮ Boost je humeur!

Onze exclusieve geurstokjes met bergkristal zorgen voor een gevoel van luxe en comfort. De bergkristal zorgt voor een zuiverende werking in de ruimte. Onze geuren Grey Fresh, Amber, Tresor in Love en Green Tea zijn gecreëerd om je humeur een boost te geven.  

De etherische olie in onze geurstokjes is 100% natuurlijk. Etherische olie wordt ook wel aromatische of vluchtige oliën genoemd. De olie wordt gewonnen uit planten. Elke geur heeft andere eigenschappen en kan dus voor andere doeleinden gebruikt worden.

Contact formulier