Klantenservice & contact

E-Mail 

Voor vragen of opmerkingen kunt u ons een E-mail sturen  via toussaintinterieur@gmail.com. We streven ernaar om uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.
 

Chat

U kunt 24/7 met ons chatten, deze optie bevind zich rechts onderaan de website. Hier staan de meest gestelde vragen en antwoorden. Mocht u vraag er nou niet tussen staan kunt ons ook een bericht via de chat sturen. We streven ernaar om uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Let's keep in touch! ♥ Instagram & Facebook 

  Over Toussaint Interieur

  Toussaint Interieur is opgericht door Lisa Toussaint. De organisatie bestaat sinds 2021. We zijn een Nederlandse onderneming gelegen in hartje Friesland. We zijn een KVK-geregistreerde organisatie (KVK-nummer 84680792). 

    Toussaint Zonnebrillen & Horloges

   Bedrijfsnaam: Toussaint Interieur 

   KVK: 84680792

   BTW: NL003999734B40

    

    

    

   ✮ Boost je humeur!

   Onze exclusieve geurstokjes met bergkristal zorgen voor een gevoel van luxe en comfort. De bergkristal zorgt voor een zuiverende werking in de ruimte. Onze geuren Grey Fresh, Amber, Tresor in Love en Green Tea zijn gecreëerd om je humeur een boost te geven.  

   De etherische olie in onze geurstokjes is 100% natuurlijk. Etherische olie wordt ook wel aromatische of vluchtige oliën genoemd. De olie wordt gewonnen uit planten. Elke geur heeft andere eigenschappen en kan dus voor andere doeleinden gebruikt worden.

   Contact formulier